PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

PNZ ABBEIZER - Maratószer pnz-abbeizer.jpg

 

 

 

A PNZ ABBEIZER FESTÉKELTÁVOLÍTÓ zselés állagú, lassan száradó, agresszív oldószertől mentes maratószer egykomponensű festékek és ragasztók eltávolítására, fa-, fém és ásványi felületekről. A bevonatot eltávolítja, de a fe felületet nem marja meg, és nem okoz színelváltozást.

 

A PNZ ABBEIZER FESTÉKELTÁVOLÍTÓ tulajdonságai:
Egykomponensű bevonatok - diszperziós festékek, lazúrok, akril-lazúrok, latex-festékek, műgyanta-vakolatok, akril, alkid és styrol lakkok, olajfestékek, nitrolakkok - eltávolítására alkalmas.
A PNZ ABBEIZER FESTÉKELTÁVOLÍTÓ tökéletesen eltávolít többféle bevonattal ellátott fűrészporos tapétát, ragasztót és habalátétes padlószőnyeg maradványt, és valamennyi PNZ terméket.
 
A PNZ ABBEIZER FESTÉKELTÁVOLÍTÓ nem alkalmas beégetett és DD lakkok eltávolítására. A műanyag és nem oldószer-álló felületeket károsíthatja.
Nem tartalmaz diklórmetánt és n-metilpirolidont. Nem tartalmaz aromás összetevőket, emiatt érzékenyebb fafajtáknál is alkalmazható (nincs utólagos sötétedés). Lassan szárad, ezért mélyebbre tud hatolni, így többrétegű és nagy felületű festékek eltávolítását is takarékosan, akár egy munkafolyamatban elvégezhetjük. Zselés állaga miatt függőleges felületre is felhordhatjuk.

 

Felhasználási terület:
 
A PNZ ABBEIZER FESTÉKELTÁVOLÍTÓ valamennyi kül- és beltéri fa-, fém és ásványi felületen alkalmazható..

 

Alkalmazás:
 
A PNZ ABBEIZER FESTÉKELTÁVOLÍTÓ alkalmazása előtt az próbáljuk ki egy nem látható felületen, hogy lássuk a hatását. A kezelni nem kívánt felületeket takarjuk le. Ecsettel hordjuk fel egyenletesen a festett felületre. Legkevesebb fél óráig (minél tovább, annál jobb) hagyjuk hatni. Amikor valamennyi festékréteget feloldotta, egy spaklival toljuk le. Végül a felületet vízzel vagy lakkbenzinnel mossuk le. Az újabb festékréteg felhordása előtt végezzünk próbafestést az alap tapadó képességének megállapítása érdekében. Beltérben gondoskodjunk megfelelő szellőzésről. A bedolgozási hőmérséklet legyen +10-25 °C között.

 

A PNZ ABBEIZER FESTÉKELTÁVOLÍTÓ anyagszükséglete :
1 liter kb.2-3 m2-re elegendő, a bevonat ellenállásától függően.

 

A PNZ ABBEIZER FESTÉKELTÁVOLÍTÓ tárolás:
Hűvös, de fagymentes helyen. Eredeti, bontatlan csomagolásban minőségét 1 évig megőrzi. A maradékot töltsük egy megfelelő kisebb edénybe, és jól zárjuk le, így később is felhasználhatjuk.

 

Tisztítás:
A szerszámokat tisztítsa tiszta lakkbenzinnel.

 

A PNZ ABBEIZER FESTÉKELTÁVOLÍTÓ összetétele :
Butilacetát, dimetil-szulfoxid, sűrítőanyag. Nemionos tenzidek kevesebb mint 5%-ban.

Biztonsági előírások:
A biztonságos tárolásra, szállításra és felhasználásra vonatkozó előírásokat lásd a termék Biztonsági adatlapjában.

 

Fontos:
A termékről szóló információkat legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján foglaltuk össze. Ennek ellenére minden felhasználás előtt végezzünk próbakenést egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt. A faanyagok fajtájától és aktuális állapotuktól függően máshogy reagálnak, de a végső bevonat minősége függ a felhordás módjától és a környezet jellemzőitől is.

 

pnz-abbeizer.jpg

 

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527     


  

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 48
Heti: 193
Havi: 856
Össz.: 118 765
Oldal: Festéklemarás
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu