PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

 

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

PNZ GARTENHOLZREINIGER - Kerti fabútor tisztító

 

Környezetbarát tisztító koncentrátum, speciálisan a kerti faanyagokra kifejlesztve. Eltávolítja a légköri szennyeződéseket, algalerakódást, szürkülést, zsírt, olajat és egyéb szennyeződést a repedésekből és bordázott felületekről is.

 

 

 

Felhasználási terület
Minden kerti faanyagra, műanyag kerti bútorokra.

 

Használati utasítás
Nedvesítse be vízzel a felületet, majd vigye fel a PNZ-GARTENHOLZREINIGER-t a szennyeződés mértékétől függően hígítatlanul vagy vízzel hígítva maximum 1:10 arányban, és néhány percig hagyja beivódni. Ezután kefélje át vizes súrolókefével. Ne hagyja a tisztítószert rászáradni a felületre! Széles felületeken dolgozzon. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot. Végül alaposan öblítse le tiszta vízzel. Ne használja +8°C alatt.

 

Az újabb szürkülés megelőzésére, a tisztítást követő 24 óra száradás után kezelje a felületet valamely PNZ felületkezelő vagy ápoló szerrel.

 

Kiadósság
A szennyeződés mértékétől és a hígítási aránytól függően: 15-75 m2/liter.

 

Tárolás
Hűvös, de fagymentes helyen. Kereskedelmi forgalomba hozható a gyártástól számított 3 éven belül. A maradékot öntsük át kisebb edénybe, és zárjuk le légmentesen. A gyakorlatban évekig megőrzi minőségét, később is felhasználható.

 

Összetevők
Víz, <5% nemionos tenzidek, <5% anionos tenzidek, <5% foszfát, butil-di-glikol.

 

Biztonsági előírások
A bőrrel való rendszeres, közvetlen érintkezés irritációt okozhat. A kémiai biztonságról szóló, 2000. évi XXV. törvény alkalmazása szempontjából nem minősül veszélyes keveréknek, így biztonsági adatlap kiadása nem szükséges.

 

Fontos
A termékről szóló információkat legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján foglaltuk össze. Ennek ellenére minden felhasználás előtt végezzünk próbakenést egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt. A faanyagok fajtájától és aktuális állapotuktól függően máshogy reagálnak, de a végső bevonat minősége függ a felhordás módjától és a környezet jellemzőitől is.

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 45
Tegnapi: 48
Heti: 185
Havi: 848
Össz.: 118 757
Oldal: PNZ KERTIBÚTOR TISZTÍTÓ
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu