PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

PNZ MÖBEL-WACHS - Bútorviasz

 

szekrenysarok.jpg viaszolt....

 

Hagyományos recept alapján, tiszta méhviaszból és más természetes viaszokból készült bútorápoló szer. Bútorok, polcok, falborítások, ajtók, faragások, parafa tárgyak ápolására. Antisztatikus, por- és nedvességtaszító. Nem korlátozza a faanyag nedvességtartalmának ingadozását, így növeli élettartamát. Természetes, fényes, ápolt felületet biztosít. Ujjlenyomatmentesen helyettesíti a politúrozást.

 

 

 

Alkalmazás
Nem bolyhosodó kendővel vékonyan felhordani, majd száradás után puha kendővel fényesre polírozni.

 

Kiadósság
15-20 m2/liter.

 

Szerszámok tisztítása
A szerszámokat közvetlenül a használat után tisztítsa lakkbenzinnel.

 

Tárolás
Hűvös, fagymentes helyen.Kereskedelmi forgalomba hozható a gyártástól számított 5 éven belül. A gyakorlatban még évekig felhasználható marad.

 

Összetétel
Nemaromás szénhidrogének, kandelillaviasz, japánviasz, karnaubaviasz, földviasz, ceramimbi-viasz, mikroviasz, shellakk-viasz, méhviasz.

 

Biztonsági figyelmeztetések
Erősen oxidáló anyagokkal reakcióba léphet. 67°C fölé hevítve szóráskor lobbanékony keveréket alkothat.
A kémiai biztonságról szóló, 2000. évi XXV. törvény alkalmazása szempontjából nem minősül veszélyes keveréknek, így biztonsági adatlap kiadása nem szükséges.

 

Fontos
A termékről szóló információkat legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján foglaltuk össze. Ennek ellenére minden felhasználás előtt végezzünk próbakenést egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt. A faanyagok fajtájától és aktuális állapotuktól függően máshogy reagálnak, de a végső bevonat minősége függ a felhordás módjától és a környezet jellemzőitől is.

 

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 86
Tegnapi: 48
Heti: 226
Havi: 889
Össz.: 118 798
Oldal: PNZ BÚTORVIASZ MÖBELWACHS
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu