PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

  

 

Méhkaptárak felületkezelése

 

A méhek, mint a halak, különösen érzékenyek a vegyi anyagokra, így lakóhelyük, a kaptárak felületkezelésére használatos festékek összetételére is, oldószer emisszió és mérgező anyagok szempontjából egyaránt. Életüket, egészségüket közvetlenül veszélyeztetik a világban elszaporodott vegyi anyagok, de a méz kaptáraikban történő előállításának sajátos technikája miatt a méz vegyi összetételére is direkt hatással van környezetük minősége. Érzékenységüket sajátos jelzőrendszerként is kamatoztathatjuk, nevezetesen ha pusztulnak a méhek, valamit elrontottunk a környezettel.

A kaptárak felületkezeléséhez használt anyagok kiválasztása tehát felelősségteljes feladat. A PNZ német márka természetes viaszokból és olajokból készült felületkezelő anyagai közül a PNZ COLOR ÖL -t és a PNZ HOLZWACHS W-t    a méhek már kiválasztották, mint az ő lakóhelyük kezeléséhez leginkább alkalmas anyagokat.Legújabban. kellemes meglepetésként robbant be a kínálatba a PNZ SUPERDECK LAZÚR, amely nagyszerű színeivel nagy népszerűségnek örvend a méhészek körében.

 

PNZ COLOR-ÖL - Színes olaj

 

 

 

color_ol_szinei.gif

 

 

 

 

 

 

 

Egyrétegű bevonat bel- és kültéri fa felületekre. Oldószermentes, méreganyagmentes, természetes alapanyagból készült színes faolaj.

 

 

 

Évtizedes, hagyományos receptúrák alapján készült, különlegesen mélyre beszívódó színes impregnáló olaj, mely minden fatípushoz alkalmas. A színezett olaj felhordása egyszerű, kültéren kettő, beltéren egy réteg felhordása is elegendő. Kiválóan alkalmas valamennyi, jól tapadó, meglévő bevonat felújítására; a hagyományos lazúrokhoz képest kétszeres kiadóssággal rendelkezik. Száradáskor térhálós szerkezetet alkot, a nano-technológiának és az ún. Lotuseffektnek köszönhetően rendkívül tartós bevonatot képez. UV sugárzás elleni védelmet biztosít a felületnek, tartósan elasztikus marad, lehetővé teszi a faanyag nedvességtartalmának ingadozását, így a repedés, duzzadás, zsugorodás mértékét csökkenti. Cseppmentesen felhordható. A megszáradt bevonat megfelel az EN 71 szabványnak, alkalmazható gyermekjátékokra, valamint a DIN 53160 szabványnak, nyál- és izzadtságálló..

 

 

 

Felhasználási terület
Prémiumbevonat hazai és egzotikus fák kezelésére, új és felújító munkáknál. Bel- és kültéri. Oldószermentes, olajbázisú. Valamennyi fából készült ablak, zsalugáter, homlokzatborítás, épületszerkezet, ajtó, kerítés, szegélydeszka, balkon, garázsajtó, bútor, parafa, padlófelület, kerti ház, méhkaptár, istálló, játszótéri berendezés felületére alkalmas. Kiemelkedő minőségű felújító bevonat. Száradás után élelmiszerálló.

 

 

 

 

 

 

 

PNZ Superdecklasur - Fedőlazúr

 

 

 

pnz-superdecklasur-szinminta.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Természetes növényi olajokból készült, környezetkímélő festék bel- és kültéri fa felületekre. Tartós, oldószermentes, időjárásálló, erősen víztaszító, védi a faanyagot az UV-sugárzástól, szagtalan. Felülete nyitott pórusú, lehetővé teszi a fa nedvességtartalmának ingadozását, így növeli a faanyag tartósságát. Cseppmentesen kenhető.

 

 

 

Ablakok, virágládák, faházak, ajtók, kerítések, kerti bútorok, méhkaptárak, játszótéri berendezések, gyerekjátékok  festésére. Méreganyagmentes, természetes alapanyagból készült színes faolaj.

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 68
Tegnapi: 48
Heti: 208
Havi: 871
Össz.: 118 780
Oldal: Méhkaptár festése
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu