PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

PNZ WACHS-KITT - Viaszrúd

 

 

 

HOLZ wachs kitt rúd

 

 

 

 

 

Univerzális javító viasz fa felületek sérüléseinek és hibáinak lazúrozás, lakkozás, olajozás és viaszolás előtti javításához, kizárólag beltéren.

Alkalmazás
Használat előtt kézmelegnek kell lennie. Nyomja a felületre kés lapjával, keskeny, erős spaklival, és simítsa el. A szerszámokat közvetlenül használat után mossa le lakkbenzinnel.

 

 

 

Tárolás
Hűvös, fagymentes helyen. Kereskedelmi forgalomba hozható eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 5 éven belül. Használat után a maradékot gondosan csomagolja vissza, a gyakorlatban még évekig használható marad.

 

 

 

Összetevők
Viasz és pigmentek.

 

 

 

Biztonsági figyelmeztetések
A kémiai biztonságról szóló, 2000. évi XXV. törvény alkalmazása szempontjából nem minősül veszélyes keveréknek, így biztonsági adatlap kiadása nem szükséges.

 

 

 

Fontos
A termékről szóló információkat legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján foglaltuk össze. Ennek ellenére minden felhasználás előtt végezzünk próbakenést egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt. A faanyagok fajtájától és aktuális állapotuktól függően máshogy reagálnak, de a végső bevonat minősége függ a felhordás módjától és a környezet jellemzőitől is.

 

 

 

 

 

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 48
Heti: 199
Havi: 862
Össz.: 118 771
Oldal: PNZ VIASZRUDACSKA
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu