PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

ANTIKOLÁS PNZ OLAJJAL VIASSZAL

 

antik-wachs_ronkhaz_kep.jpg

 

 PNZ ANTIK VIASZ

 

pnz-antik-wachs.jpg pnz_antikwachs_szinei.gif

 

 

 

 

 

 

 

PNZ ANTIK-WACHS - Antik viasz

 

 

 

 

Hagyományos recept alapján készül tiszta méhviaszból és válogatott alapanyagokból. Ápolja a fa felületeket, visszaadja színüket, selymes fényüket. Megtartja a felület páradiffúziós képességét, így tartóssá teszi a faanyagot. Antisztatikus, portaszító hatású.

 

 

 

Felhasználási terület:
Antik tárgyak (bútorok, faragványok, képkeretek stb.) ápolására, védelmére és restaurálására használható. Már kezelt felületek bevonatának felfrissítésére is alkalmas. Valamennyi nyers, még bevonatlan beltéri fa felület (bútorok, polcok, fafedések, falborítások, gerendák, szerkezeti elemek, parafa stb.) kezelésére ajánlott. Különösen alkalmas pácolt fafelületek kezelésére. Rönkházak belső falfelületeinek erezetét gyönyörű mintázattá varázsolja.

 

 

 

Nem javasolt kültérre. Nem javasolt olyan felületekre, amihez tartósan hozzáérünk (szék ülőlapja, háttámlája, használati eszköz nyele), mert a testmeleg visszalágyítja és tapadóssá teszi a felületet. Nem javasolt járófelületre, mert ahhoz nem eléggé kopássálló.

 

 

 

Alkalmazás:
Nem bolyhosodó kendővel vagy lágy kefével egyenletesen hordjuk fel a felületre. Száradás után egy ugyanolyan kendővel, puha kefével szálirányban polírozzuk fényesre. Erősen szívó felületeknél második rétegre is szükség lehet.
A PNZ Holz-Wachs W - Faviasz W-vel történő előkezelés a felület sörrel, borral és vízzel szembeni ellenálló-képességét jelentősen növeli. Ilyenkor a színtelen PNZ Holz-Wachs W - Faviasz W-t ecsettel vagy kendővel felhordjuk, 5-10 perc után a felesleget letöröljük, majd egy puha kendővel szálirányban feldörzsöljük. Száradás után felhordjuk a PNZ Antik-Wachs - Antik viasz réteget.
A kiefer változat lúgozott vagy pácolt fáknál a felület természetes színét megerősíti. Festett bútorokon alkalmazás előtt egy nem látható helyen végezzünk próbaviaszolást.

 

 

 

A szerszámokat közvetlenül a használat után lakkbenzinnel tisztítsuk.

 

 

 

Kiadóssága: 1 liter/15-20 m2/réteg.

 

 

 

Tárolása:
Hűvös, de fagymentes helyen. Eredeti, bontatlan csomagolásában 5 évig hozható forgalomba. Légmentesen lezárva gyakorlatilag korlátlan ideig használható marad.

 

 

 

Összetevők:
Nem aromás szénhidrogének, carnauba viasz, candelilla viasz, japán viasz, ceramimbi viasz, mikroviasz, méhviasz, sellak viasz.

 

 

 

Színválaszték:

 

 

 

Biztonsági figyelmeztetések:
Erősen oxidáló anyagokkal reakcióba léphet. 67°C fölé hevítve szóráskor lobbanékony keveréket alkothat.
A kémiai biztonságról szóló, 2000. évi XXV. törvény alkalmazása szempontjából nem minősül veszélyes keveréknek, így biztonsági adatlap kiadása nem szükséges.

 

 

 

Fontos:
A termékről szóló információkat legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján foglaltuk össze. Ennek ellenére minden felhasználás előtt végezzünk próbakenést egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt. A faanyagok fajtájától és aktuális állapotuktól függően máshogy reagálnak, de a végső bevonat minősége függ a felhordás módjától és a környezet jellemzőitől is.

 

 

 

antik-wachs_munkak_kepei.jpg 

 

 

 

antik-wachs_ronkhaz_kep.jpg

 

 

 


 

 

 

PNZ OBJEKTÖL - Beltéri padlóolaj - mint antikoló 0laj

 

 

 

Azt hiszem, kevesen tudják, hogy a PNZ OBJEKTÖL  alkalmazásával milyen egyszerűen és szépen lehet antikolni, nem csak a padló felületeket, de bármely beltéri fa burkolatot, fa szerkezetet, gerendát, bútort, mennyezetet, OSB lapot, stb. Az objektöl  két éve kialakított nagyszerű színválsztéka .....object-ol.jpg

 

 

 

járófelületeken és minden beltéri faanyagon, de tégla felületen is gyönyörű antik hatású felületek kialakítását teszi lehetővé, egyszerű eszközökkel......

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 88
Tegnapi: 48
Heti: 228
Havi: 891
Össz.: 118 800
Oldal: Antikolás
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu