PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

Az elkészült, olajozás, viaszolás, festés előtt álló fa felületeken sokféle szennyeződést találhatunk, melyeket mind, maradéktalanul el kell távolítanunk, a minőségileg kifogástalan felületkezelés érdekében, sőt, a tisztításhaz használt szerek szermaradványait is le kell tisztítanunk a felületről.

 

 

 

PNZ TEAKHOLZREINIGER - Teakfa tisztító

 

 Valamennyi egzotikus fához, teraszpadló, jacht, hajó, kerti bútor, homlokzatburkolatok tisztításához alkalmas. Környezetbarát tisztítókoncentrátum teak és hasonló faanyagok tisztításához. Megtisztítja a felületet szürküléstől, portól, zsírtól, olajtól, penésztől, algától és más szennyeződésektől.
Alkalmazás
Ne használjuk 8°C alatt.

A szennyeződés fokától függően hígítatlanul vagy max.1:5 vizes hígítással használjuk. A felületet nedvesítsük elő tiszta vízzel, majd hordjuk fel rá a terméket, és néhány percig hagyjuk a felületen. Ne hagyjuk megszáradni, inkább kisebb szakaszonként végezzük a munkát! Pár perc után erős kefével vagy dörzsivel sikáljuk át a felületet, amíg a kívánt tiszta hatást el nem érjük. Szükség esetén az eljárást ismételjük meg. Végezetül a felületet mossuk le bő vízzel.

 

 

 

PNZ GRUNDREIN - Mélytisztító

 

 

 


Zsír, olaj és viasz eltávolítására
Laminált, lakkozott, viaszolt, olajozott parketta, műanyag, parafa, PVC, linóleum, műkő, gumi, csempe, olajozott és viaszolt padlók felújítás előtti megtisztítására.
Alkalmazás
Bármilyen felületen használat előtt próbáljuk ki a terméket egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt.
Laminált padlóknál és parkettán: 1:10 arányban vízzel hígítva, nedves ronggyal áttöröljük a felületet. Vigyázat! A túl sok anyag felhordása kárt tehet az alapfelületben.
Más padlófelületeken: Nedvesítsük be a felületet vízzel, majd vigyük fel a terméket hígítatlanul. 3-5 perc után durva polírpárnával vagy erős kefével dörzsöljük át. Végül tiszta vízzel öblítsük le. Ne hagyjuk a felületre száradni, inkább dolgozzunk szakaszosan.
A PNZ Grundrein - Mélytisztítóval való tisztítás után a fa felületek felületkezelést igényelnek.

 

 

 

 

 

 

 

PNZ GARTENHOLZREINIGER - Kerti fabútor tisztító

 

 

 

Környezetbarát tisztító koncentrátum, speciálisan a kerti faanyagokra kifejlesztve. Eltávolítja a légköri szennyeződéseket, algalerakódást, szürkülést, zsírt, olajat és egyéb szennyeződést a repedésekből és bordázott felületekről is.

 

 

 

Felhasználási terület
Minden kerti faanyagra, műanyag kerti bútorokra.

 

 

 

Használati utasítás
Nedvesítse be vízzel a felületet, majd vigye fel a PNZ-GARTENHOLZREINIGER-t a szennyeződés mértékétől függően hígítatlanul vagy vízzel hígítva maximum 1:10 arányban, és néhány percig hagyja beivódni. Ezután kefélje át vizes súrolókefével. Ne hagyja a tisztítószert rászáradni a felületre! Széles felületeken dolgozzon. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot. Végül alaposan öblítse le tiszta vízzel. Ne használja +8°C alatt.

 

 

 

Az újabb szürkülés megelőzésére, a tisztítást követő 24 óra száradás után kezelje a felületet valamely PNZ felületkezelő vagy ápoló szerrel.

 

 

 

 

 

 

 

PNZ HOLZBODENSEIFE - Fapadló tisztító

 

 

 

Természetes alapanyagú tisztítószer beltéri, lakkozott, laminált, lúgozott, viaszolt vagy olajozott felületek tisztítására. Padlófelületekre, fabútorokra, lambériára, nyílászárók fa felületeire, parafa felületekre.

 

 

 

Hígítás nélkül alkalmas natúr fapadlók hagyományos, szappanozó felületkezelésére is.

 

 

 

A német Selbst ist der Mann magazin tesztje a "Nagyon jó" kategóriába sorolta.

 

 

 

Alkalmazás
Felmosás előtt távolítsuk el a port és száraz szennyeződést seprűvel vagy porszívóval.
Olajozott, viaszolt és szappanozott padlók esetén egy vödör (6-8 liter) tiszta felmosóvízbe öntsön 1 dl PNZ Holzbodenseife - Fapadló tisztítót.
Lakkozott padlónál egy vödör (6-8 liter) tiszta felmosóvízbe öntsön 2-3 dl PNZ Holzbodenseife - Fapadló tisztítót.
Mosson fel kicsavart, nedves felmosóval, majd egy szárazzal törölje szárazra. Ne öblítse át tiszta vízzel, a felületre selyemfényű védőréteg szárad rá.


 

 

 

PNZ WPC-REINIGER - WPC Tisztító

 

 

 

Környezetbarát tisztító koncentrátum, WPC (Wood-Plastic-Composit - Fa-műanyag kompozit) teraszburkolatok, Resysta burkolatok, Polyrattan kerti bútorok lemosására. Eltávolítja a légköri szennyeződéseket, algalerakódást, szürkülést, zsírt, olajat és egyéb szennyeződést a repedésekből és bordázott felületekről is.

 

 

 

Használati utasítás
Nedvesítse be vízzel a felületet, majd vigye fel a PNZ Tisztítót, a szennyeződés mértékétől függően hígítatlanul vagy vízzel hígítva maximum 1:10 arányban, és 3-5 percig hagyja hatni. Ezután kefélje át vizes súrolókefével. Ne hagyja a tisztítószert rászáradni a felületre, nagy felületen dolgozzon szakaszosan. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot. Végül alaposan öblítse le tiszta vízzel. Ne használja +8°C alatt.

 

 

 

Az újabb szürkülés megelőzésére, a tisztítást követő 24 óra száradás után kezelje a felületet PNZ WPC-Imprägnierung - WPC Impregnálóval.

 

 

 

 

 

PNZ ABBEIZER - Maratószer

 

 

 

Zselés állagú, lassan száradó, agresszív oldószertől mentes maratószer egykomponensű festékek és ragasztók eltávolítására, fa-, fém és ásványi felületekről. A bevonatot eltávolítja, de a felületet nem marja meg.

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 87
Tegnapi: 48
Heti: 227
Havi: 890
Össz.: 118 799
Oldal: Előkészítés, tisztítás
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu