PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

PNZ WEBÁRUHÁZ ITT
bannerpnz.gif

info vonal: 30/3305527    

 

pnz_a_teraszon.jpg

PNZ BANKIRAI OLAJ kültéri padlóra

    A PNZ BANKIRAI OLAJ enyhén vöröses (teak..) színű, természetes olajakból készült, természetes anyaggal pigmentált (szinezett) faolaj.

 

    A PNZ BANKIRAI OLAJ mélyen beivódik a fába, és hosszantartó, dörzsölésálló védelmet biztosít annak.
 A PNZ BANKIRAI OLAJ tehát kültéri padlók, fa  járófelületek védelméreis kitűnő, de természetesen valamennyi kültéri fa szerkezetre alkalmas, mint pl. lépcsö, korlát, pergola, lambéria, kerti bútor, faház, fahíd, kapu, kerítés stb.

 

   A PNZ BANKIRAI OLAJ elsősorban az egzotikus fák kezelésére szolgál, de -megfelelő alapozással - a hazai fafajták kezelésére is alkalmas, ám a fa fajtájától, minőségétől, szerkezeti kialakításától, kitettségétől , időjárási hatásoktól, az igénybevétel fokától stb. is függően a hazai tűlevelű és lombos fajták gyakoribb felületkezelést igényelnek, és a PNZ BANKIRAI OLAJJAL kezelt felületek kopásállósága is függ a kezelt faanyag kopásállóságától.

 

 

 

PNZ AUSSENÖL- KÜLTÉRI OLAJ kültéri padlóra

 

      A  PNZ AUSSENÖL - kültéri olaj természetes olajakból készült, természetes színezőkkel  pigmentált (szinezett) faolaj. Hagyományos színekbel készül (fenyő, világos tölgy, sötét tölgy, cseresznye / gesztenye, oliv, stb.), valamint van színtelen változat is.

 

      A PNZ AUSSENÖL - kültéri olaj mélyen beivódik a fába, és hosszantartó, dörzsölésálló védelmet biztosít annak.
 A PNZ AUSSENÖL - kültéri olaj tehát kültéri padlók, fa  járófelületek védelméreis kitűnő, de természetesen valamennyi kültéri fa szerkezetre alkalmas, mint pl. lépcsö, korlát, pergola, lambéria, kerti bútor, faház, fahíd, kapu, kerítés stb.

 

      A PNZ AUSSENÖL - kültéri olaj elsősorban az egzotikus fák kezelésére szolgál, de -megfelelő alapozással - a hazai fafajták kezelésére is alkalmas, ám a kezelt fa fajtájától, minőségétől, szerkezeti kialakításától, kitettségétől , időjárási hatásoktól, az igénybevétel fokától stb. is függően a hazai tűlevelű és lombos fajták gyakoribb felületkezelést igényelnek, és a PNZ AUSSENÖL - kültéri olaj kezelt felületek kopásállósága is függ a kezelt faanyag kopásállóságától.

 

 

PNZ COLOR ÖL - SZÍNES OLAJ kültéri padlóra

    A PNZ COLOR OLAJ - színes olaj elsősorban az egzotikus fák kezelésére szolgál, de -megfelelő alapozással - a hazai fafajták kezelésére is alkalmas, ám a kezelt fa fajtájától, minőségétől, szerkezeti kialakításától, kitettségétől , időjárási hatásoktól, az igénybevétel fokától stb. is függően a hazai tűlevelű és lombos fajták gyakoribb felületkezelést igényelnek, és a PNZ COLOR OLAJJAL kezelt felületek kopásállósága is nagyban függ a kezelt faanyag kopásállóságától.

 

      A PNZ COLOR ÖL - SZÍNES OLAJ tartós természetes olajakból készült,     természetes színezőkkel pigmentált faolaj. A készülő dinimikus , élénk színek miatt a PNZ SOLOR OLAJ különösen alkalmas GYEREKJÁTÉKOK, JÁTSZÓTÉRI BERENDEZÉSEK festésére.

 

     A PNZ COLOR OLAJ Gyerekjátékok festésére, sőt MÉHKAPTÁRAK FESTÉSÉRE egyébként is alkalmas, hiszen a PNZ COLOR ÖL is környezetbarát termék, megfelel az E71/3vonatkozó előírásoknak.

 

 PNZ Bambus-Pflegeöl W - Bambusz ápoló olaj

 

Természetes olajokból készült ápoló olaj kül- és beltéri impregnált bambusz felületekre. Időjárásálló, víztaszító, UV-álló, tartós bevonat. Védi és ápolja a bambuszból készült teraszpadlót, korlátot, kerítést, árnyékolót. Megakadályozza a felület szürkülését, hatékonyan megelőzi a kékülést, korhadást, penészedést.

 

 PNZ DOUGLASIEN-TERRASSENÖL - Duglászfenyő teraszolaj

 

 Természetes olaj-emulzió duglász- és vörösfenyőfélék, valamint a kemény- és egzotikus fafajtákból készült teraszok és más szerkezetek ápolására és védelmére. Nano-finomságú felületimpregnáló szer, speciálisan e két fatípus kémiai összetételéhez igazított összetételben gyártva.

 

 PNZ STIRNKANTEN-WACHS - Bütüviasz

 

Sűrű, spaklizható viasz-paszta, elsősorban kültéri, burkolatlan favégek védelmére. A fa különösen nedvszívó végeinek gyors, jó minőségű lezárására szolgál. A kerítések és teraszpadlók, gerendaház, rönkház falvégek, függőleges faoszlopok bütüinek (vágott végek) védelme azért fontos, mert a faanyag itt képes a legtöbb nedvességet felszívni, ezért a korhadás általában a végekről kezdődik meg. A végek lezárása a festékekkel, lazúrokkal nehéz, mert a híg termékekből szinte korlátlan mennyiséget felszívnak, anyag- és munkaigényes feladat. A PNZ STIRNKANTEN-WACHS - Bütüviasz sűrű krém, tartósan megkapaszkodik a rostok közt, és mivel nem szívódik be, kevés anyagszükséglettel is megfelelően kezelhetők a vágott végek. Víztaszító, tehát nem engedi a nedvesség felszívódását. Ezzel megakadályozza, hogy a favég kiszálasodjon, berepedezzen, korhadjon, a felszívott nedvesség kimossa a fa pigmentjeit, és elszínezze a felületkezelést.

 

A bütük kezelése nem látványos, és látszólag jelentéktelen lépése a felületkezelésnek, de aki már látott szép faanyagot a végek felől elkorhadni, az tudja, megéri az erre fordított munka.

PNZ Superdecklasur - Fedőlazúr

 

Természetes növényi olajokból készült, környezetkímélő festék bel- és kültéri fa felületekre. Tartós, oldószermentes, időjárásálló, erősen víztaszító, védi a faanyagot az UV-sugárzástól, szagtalan. Felülete nyitott pórusú, lehetővé teszi a fa nedvességtartalmának ingadozását, így növeli a faanyag tartósságát. Cseppmentesen kenhető.

 

Ablakok, virágládák, faházak, ajtók, kerítések, kerti bútorok, padlók, méhkaptárak felületére. Méreganyagmentes, természetes alapanyagból készült színes faolaj.

 

PNZ THERMOHOLZ-ÖL - Faolaj hőkezelt fára

 

Természetes növényi alapanyagoból készült favédőszer kül- és beltéri, (Thermowood vagy hasonló technológiával) hőkezelt fából készült teraszpadlóra, kerti bútorokra, homlokzatburkolatokra, beltéri bútorokra, padló- és falburkolatokra, vizes helyiségbe is. Nano-finomságú felületimpregnáló szer, melyet kimondottan erre a faanyagra fejlesztettek. Víztaszító, időjárás- és UV-álló, tartós védelmet nyújt a szürkülés ellen is. Vörösfenyő és egzóta felületekre is alkalmas.

 

PNZ WPC-Imprägnierung L - WPC Impregnáló olaj

 

Természetes növényi alapanyagoból készült ápoló olaj WPC (Wood-Plastic-Composit - Fa-műanyag kompozit) teraszburkolatok, Resysta burkolatok, Polyrattan kerti bútorok kezelésére. Az olaj önmagában színtelen, de elmélyíti és visszaadja a megszürkült felületek eredeti színét. Hatására a felület nyitott pórusú marad, de időjárás- és UV-állóvá válik.

PNZ WEBÁRUHÁZ ITT

bannerpnz.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 48
Heti: 183
Havi: 846
Össz.: 118 755
Oldal: Kültéri padló olajozás
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu