PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

Fapadló szappanozása

A faszerkezeteknek lúgozással, szappanozással történő felületkezelése amióta a szappan a világon van, ismert, és nem csak a paraszti kultúrákban. Várak, kastélyok, polgári lakások lépcsői, padlózata, faborításai lettek ezzel a könnyen hozzáférhető, olcsó, és minden háztartásban amúgy is megtalálható anyaggal kezelve.az eljárás nagyon egyszerű, a szappanból a lehető legtöményebb oldatot készítettek, és azzal beitatták a felületet, majd száradás után kefével, ronggyal polírozták.

Takarításkor szintén szappanos vizet, csak kisebb töménységűt alkalmaztak, mely eltávolította a szennyeződést, és picit mindig ellopott a szappanozásból, ezért az utolsó tiszta szappanosvíz réteget hagyták rászáradni, majd felpolírozták. A szappanoldatot ízlés szerint illatos növényi olajakkal illatosították is, ezzel tartósan kellemes illatot kölcsönözve a helységnek, illetve a bútornak.

A módszerrel megejtően üde, tiszta, egészséges környezetet sikerült varázsolni. A szappan a felületeket enyhén fehéríti, selyemfényű, kellemes, selymes tapintást nyújt. És egy természetes tisztaságérzetet kölcsönöz. Legutóbb Skóciában egy PUB-ban találkoztam fűrészelt, gyalulatlan, hársfaszerű nyers faborítással egy falon, csak úgy egymás mellé szegezve, és az amúgy primitív megoldást a szappanozás kifejezetten elegánssá varázsolta.

PNZ FAPADLÓ SZAPPAN
/Holzboden seife/

Kiváló minőségű, magas koncentrációjú szappankombináció, természetes növényi olajokból készült, biológiailag lebomló. Szinezőanyagot nem tartalmaz.

Alkalmazása:

beltéri lágy és keményfa padlók, fal és mennyezetborítások, ajtók, bútorok, munkalapok, lakkozott parkett és parafafelületek tisztítására, ápolására és kezdeti kezelésére.

Felhordása:

Szappanozás előtt a felület legyen száraz,tiszta,pormentes. A tisztítást és ápolást a szükséglet szerint kell végezni. Szappanozott és olajozott padlóknál kb.100 ml szappant keverjünk 8-10 liter vízbe, permetezzük a felületre, majd egy rövid idő múlva szöszmentes kendővel töröljük szárazra. A fehér színű szappant javasolt kendővel felhordani.

Lakkozott vagy viaszolt padlókhoz hígabb, 20-30 ml/8-10 liter keveréket készítünk, melyet a fentiek szerint hordunk fel.

A megkopott, megfakult lakkozást, viaszolást a PNZ Polish termékével tudjuk újra friss hatásúvá varázsolni.

 

 

 

 

 

PNZ HOLZBODENSEIFE - Fapadló tisztító

 

Természetes alapanyagú tisztítószer beltéri, lakkozott, laminált, lúgozott, viaszolt vagy olajozott felületek tisztítására. Padlófelületekre, fabútorokra, lambériára, nyílászárók fa felületeire, parafa felületekre.

 

Hígítás nélkül alkalmas natúr fapadlók hagyományos, szappanozó felületkezelésére is.

 

A német Selbst ist der Mann magazin tesztje a "Nagyon jó" kategóriába sorolta

 

 

pnz-holzbodenseife.jpg

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 48
Heti: 201
Havi: 864
Össz.: 118 773
Oldal: Beltéri padló szappan
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu