PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

PNZ WEBÁRUHÁZ ITT

bannerpnz.gif

 

info vonal: 30/3305527    

antik_butor.jpg

 

BELTÉRI BÚTOROK OLAJOZÁSA, VIASZOLÁSA

 Beltéri bútorok olajozására vagy és viaszolására valamennyi PNZ olaj és viasz alkalmas, a kültéri PNZ vaszok és olajok is, kivétel nélkül, és természtesen a padlóviaszok és padlóolajok is.

 

 

 PNZ HARTWACHS ÖL /KEMÉNYVIASZ OLAJ/

 

A PNZ keményviasz olaj többféle  természtes faolaj és természtes faviasz speciális keveréke. A keményviasz olaj használatával egy anyaggal tudjuk megoldani a padló olajozását és viaszolását, élvezve a faolaj impregnáló, tartósító hatását,  a polírozott faviasz természetességét, lágy tapintását, antisztatikus hatását, elegáns szépségét.

 

Elsősorban beltéri fa falületekre használjuk, puha és keményfára, hazai és egzotikus fajtákra , padlóra éppúgy, mint bútorra, fa szerkezeti elemekre, lambériára egyaránt.

 

Kiemekedően környezetbarát termék, a gyártó büszkesége.

 

A PNZ keményviasz olaj készül fehéren pigmentált változatban is amivel szép, különleges, antik hatást érhetünk el.

 

PNZ OBJEKT ÖL

 

A PNZ OBJEKT ÖL természetes olajok speciális kompozíciójából készült beltéri faolaj. Az OBJEKTÖL csodálatosan szép színekben készül (lásd lejjebb...). Az alkalmazott különleges pigmenteknek köszönhetően nagyszerűen lehet vele antik hatású felületet készíteni.

 

Elsősorban beltéri fa falületekre használjuk, puha és keményfára, hazai és egzotikus fajtákra , padlóra éppúgy, mint bútorra, fa szerkezeti elemekre, lambériára, OSB lapokra egyaránt. Igen jó kopásállóságú.

 

 Az Objektöl alkalmazása rendkívül egyszerű, száradás után viaszolható, majd políroható.

 

Az egyik legnépszerűbb beltéri padlóolaj, a jól eltalált színekkel hihetetlenül  kellemes, szerényen elegáns, ugyanakkor domináns felületek alakíthatók ki.

 

 

 bannerpnz.gif

PNZ HIGH SOLID ÖL-WACHS

 

 PNZ HIGH SOLID ÖL-WACHS egy olajjal kombinált viasz.  PNZ HIGH SOLID ÖL-WACHS rendkívül nagy szárazanyag tartalmú (sűrű..) olajviasz, kiemelkedő kiadóssággal. Sűrűsége miatt felhordása glettlappal javasolt, ami némi gyakolatot igényel, tulajdonképpen profi kivitelezők részére fejlesztették ki. a minél vékonyabb felhordás a cél, a munka akkor jó, ha olyan vékonyan sikerült felhordani, hogy 1 kg PNZ HIGH SOLID ÖL-WACHS 50 m2 felületre elég volt.

 

 Beltéri fa falületekre használjuk, puha és keményfára, hazai és egzotikus fajtákra , padlóra éppúgy, mint bútorra, fa szerkezeti elemekre, lambériára, OSB lapokra egyaránt. Igen jó kopásállóságú.

 

PNZ HIGH SOLID ÖL-WACHS viszonylag magas ára ellenére fajlagosan a legolcsóbb, a magas kiadósság miatt.

 

PNZ HIGH SOLID ÖL-WACHS, ugyanúgy mint a legtöbb PNZ  olaj és viasz, abszolút környezetbarát termék, kizárólag természetes olajokat és viaszokat tartalmaz, gyerekjátékok viaszolására is alkalmas. 

 

PNZ HIGH SOLID ÖL-WACHS kellő száradás után polírozható.

 

 

 

PNZ HOLZ ÖL NATUR TERMÉSZETES FAOLAJ

 

 

 

PNZ HOLZ ÖL NATUR TERMÉSZETES FAOLAJ egy természetes olajokból tradicionális recept alapján készített beltéri padlóolaj. PNZ HOLZ ÖL NATUR TERMÉSZETES FAOLAJAT beltéri fa fafelületekre használjuk, puha és keményfára, hazai és egzotikus fajtákra , padlóra éppúgy, mint bútorra, fa szerkezeti elemekre, lambériára, OSB lapokra egyaránt. Igen jó kopásállóságú.

 

PNZ HOLZ ÖL NATUR TERMÉSZETES FAOLAJAT normál forgalmú lakás célú használatra javasoljuk.

 

PNZ HOLZ ÖL NATUR TERMÉSZETES FAOLAJAT beltéri fa falületekre használjuk, puha és keményfára, hazai és egzotikus fajtákra , padlóra éppúgy, mint bútorra, fa szerkezeti elemekre, lambériára....

 

Száradás utáni viaszolással, majd azt követő polírozással kellemes fényű, lágy tapintású, antisztatikus felület alakítható ki.

 

 

 

 PNZ BIO FUSSBEDENWACHS - PNZ BIO PADLÓVIASZ

 

 PNZ BIO FUSSBEDENWACHS - PNZ BIO PADLÓVIASZ egy természetes viaszokból célcentrikusan összeállított  viaszkeszítmény.

 

A PNZ BIO FUSSBEDENWACHS - padlóviaszt  beltéri fa padlófelületekre használjuk, puha és keményfára, hazai és egzotikus fajtákra , padlóra éppúgy, mint bútorra, fa szerkezeti elemekre, lambériára....

 

A PNZ BIO PADLÓVIASZT elsősorban korábban már olajozott vagy viaszolt padlók és más fafelületek felújítására használjuk.  Polírozni kell, polírozva  kellemes, selymes tapintású, portaszító,. selyemfényü felületet kapunk.

 

PNZ BIO FUSSBEDENWACHS - PNZ BIO PADLÓVIASZ  is környezetbarát termék, egészségre káros anyagokat nem tartalmaz, csakúgy. mint a PNZ majdnem összes terméke...

 

 

 

 BELTÉRI PADLÓRA IS ALKALMAS KÜLTÉRI PNZ OLAJOK

 

 

 

PNZ AUSSENÖL- KÜLTÉRI OLAJ, amely beltérre is kitűnő

 

 A PNZ AUSSENÖL - PNZ KÜLTÉRI OLAJ  egy értékes természetes olajokból készült, UV-álló, kopás- és időjárásálló kültéri faolaj, amelyet nyugodtan használhatunk beltéri padlóra  is, mert ugyanúgy nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, mint csaknem valamennyi PNZ faolaj és faviasz.

 

A PNZ KÜLTÉRI OLAJ színes olaj, a színtelenen kívül hat különböző árnyalatban készül.  

 

PNZ KÜLTÉRI OLAJ PNZ KÜLTÉRI OLAJ nem csak padlóra alkalmas, hanem fa szerkezetekre, lambériára, ablakra, ajtóra is.

 

A PNZ kültéri olaj alkalmas valamennyi  hazai és egzotikos fára.

 

 

 

PNZ COLOR ÖL- SZÍNES OLAJ, amely beltérre is kitűnő

 

PNZ COLOR ÖL- SZÍNES OLAJ egy értékes természetes olajokból készült, UV-álló, kopás- és időjárásálló kültéri faolaj, amelyet nyugodtan használhatunk beltéri padlóra is, mert ugyanúgy nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, mint csaknem valamennyi PNZ faolaj és faviasz.

 

A PNZ COLOR  ÖL- SZÍNES OLAJ  a színtelenen kívül több hagyományos színben, és több nagyszerű antikoló színben  készül.  

 

PNZ COLOR ÖL- SZÍNES OLAJ nem csak padlóra alkalmas, hanem fa szerkezetekre, lambériára, ablakra, ajtóra is.

 

PNZ COLOR ÖL- SZÍNES OLAJ alkalmas valamennyi  hazai és egzotikos fára.

 

 

 

 PNZ BANGKIRAI OLAJ

 

A PNZ BANGKIRAI OLAJ egy értékes természetes olajokból készült, UV-álló, kopás- és időjárásálló kültéri faolaj, amelyet nyugodtan használhatunk beltéri padlóra is, mert ugyanúgy nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, mint csaknem valamennyi PNZ faolaj és faviasz.

 

A PNZ BANGKIRAI OLAJ enyhéhén barnásvörös (teak..) színű.

 

A PNZ BANGKIRAI OLAJ alkalmas a hazai tűlevelű és lombos fákra is, és az egzotikus fafajtákra is, azzal a különbséggel. hogy az agzotikus fák felületkezelése esetén kevésbé fontos a gomba- rovar elleni alalpozás.

 

 

 

PNZ ARBEITPLATTEN ÖL- PNZ MUNKALAP OLAJ

 


A pnz munkalap olaj s
zíntelen vagy fehér, nyitott pórusú, nedvességszabályozó, magas töltő- és jó behatoló képességű faolaj, a fának kiváló felületvédelmet nyújt. Víz- és szennyeződés-taszító.

 

A pnz munkalap olaj környezetkímélő faolaj  konyhai munkalapokra, asztallapokra, bútorokra,de gyekjátékokra is kiválóan alkalmas.

 

 

 

PNZ ANTIK VIASZ

 

       A PNZ ANTIK VIASZ antik tárgyak (bútorok, faragványok, képkeretek stb.) ápolására, védelmére és restaurálására használható, vagy nem antik tárgyak antikolására.  Már kezelt felületek bevonatának felfrissítésére is alkalmas. Valamennyi nyers, még bevonatlan beltéri fa felület (bútorok, polcok, fafedések, falborítások, gerendák, szerkezeti elemek, parafa stb.) kezelésére ajánlott. Különösen alkalmas pácolt fafelületek kezelésére. Rönkházak belső falfelületeinek erezetét gyönyörű mintázatossá varázsolja.

 

           A PNZ ANTI VIASZ színtelenben, valamint fenyő, világosbarna és sötétbarna színakben készül.

http://faolaj.unas.hu/spl/898719/OSSZES-PNZ-TERMEK

 

 

 PNZ MÉHVIASZ BALZSAM

 


          A PNZ méhviasz balzsam b
eltéri fafedések, faborítások, polcok, bútorok, parafa- és fa tárgyak kezelésére, antik fatárgyak, bútorok, képkeretek, faragványok védelmére, valamint favédő lazúrok, megfakult lakkok, pácolt és viaszolt felületek ápolására, frissítésére. Alkalmas ezüst, bronz és rézfelületek kezelésére - az oxidáció megelőzésére.

 

 

 

PNZ BIO PADLÓVIASZ

 

        Természetes kezelést és ápolást nyújt kemény és puhafa parketták, faborítások, lépcsők, laminált felületek, parafa borítások és padlók, mázatlan kőlapok és kőburkolatok felületének. Használható lakkozott, olajozott, viaszolt padlók ápolására is. Alkalmas stabil, de már megkopott, karcos parkettalakkok felfényezésére.

 

 

 

 

 

PNZ HARTWACHS-ÖL - Keményviasz olaj

 

Beltéri fapadók, parketták, lépcsők, tömörfa bútorok, konyhai munkalapok, mázatlan cserép, vágott tégla padlólapok, falburkolatok környezetbarát bevonata.

 

 

 

Nyitott pórusú, színtelen vagy fehér felületkezelő anyag fára és parafára. Erősen víztaszító, ellenáll az általános élelmiszereknek és háztartási vegyszereknek. Kiemeli a fa felületi struktúráját, szépen csiszolt felületeken térhatású bevonatot ad. A lakkoknál vékonyabb, de azoknak megfelelő keménységű felületet ad, kevésbé vetemedik meg tőle a faanyag. A réteg száradás után emberekre, állatokra és növényekre nem ártalmas. Nem tartalmaz környezetkárosító anyagokat és tartósítószereket.

 

 

 

 

 

 WEBÁRUHÁZ ITTbannerpnz.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 75
Tegnapi: 48
Heti: 215
Havi: 878
Össz.: 118 787
Oldal: Beltéri bútorok kezelése
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu