PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

 

bannerpnz.gif

 

 info vonal: 30/3305527    

PNZ ANTIK-WACHS - Antikoló viasz

antikwachs-dunkelbraun.png

antikwachs-hellbraun.png

antikwachs-kiefer.png

antikwachs-szintelen.png

pnz-antik-wachs.jpgHagyományos recept alapján készül tiszta méhviaszból és válogatott alapanyagokból. Ápolja a fa felületeket, visszaadja színüket, selymes fényüket. Megtartja a felület páradiffúziós képességét, így tartóssá teszi a faanyagot. Antisztatikus, portaszító hatású.

 Felhasználási terület:
Antik tárgyak (bútorok, faragványok, képkeretek stb.) ápolására, védelmére és restaurálására használható. Már kezelt felületek bevonatának felfrissítésére is alkalmas. Valamennyi nyers, még bevonatlan beltéri fa felület (bútorok, polcok, fafedések, falborítások, gerendák, szerkezeti elemek, parafa stb.) kezelésére ajánlott. Különösen alkalmas pácolt fafelületek kezelésére. Rönkházak belső falfelületeinek erezetét gyönyörű mintázattá varázsolja.

 

Nem javasolt kültérre. Nem javasolt olyan felületekre, amihez tartósan hozzáérünk (szék ülőlapja, háttámlája, használati eszköz nyele), mert a testmeleg visszalágyítja és tapadóssá teszi a felületet. Nem javasolt járófelületre, mert ahhoz nem eléggé kopássálló.

Alkalmazás:
Nem bolyhosodó kendővel vagy lágy kefével egyenletesen hordjuk fel a felületre. Száradás után egy ugyanolyan kendővel, puha kefével szálirányban polírozzuk fényesre. Erősen szívó felületeknél második rétegre is szükség lehet.
A PNZ Holz-Wachs W - Faviasz W-vel történő előkezelés a felület sörrel, borral és vízzel szembeni ellenálló-képességét jelentősen növeli. Ilyenkor a színtelen PNZ Holz-Wachs W - Faviasz W-t ecsettel vagy kendővel felhordjuk, 5-10 perc után a felesleget letöröljük, majd egy puha kendővel szálirányban feldörzsöljük. Száradás után felhordjuk a PNZ Antik-Wachs - Antik viasz réteget.
A kiefer változat lúgozott vagy pácolt fáknál a felület természetes színét megerősíti. Festett bútorokon alkalmazás előtt egy nem látható helyen végezzünk próbaviaszolást.

 A szerszámokat közvetlenül a használat után lakkbenzinnel tisztítsuk.

 Kiadóssága: 1 liter/15-20 m2/réteg.

 Tárolása:
Hűvös, de fagymentes helyen. Eredeti, bontatlan csomagolásában 5 évig hozható forgalomba. Légmentesen lezárva gyakorlatilag korlátlan ideig használható marad.

 Összetevők:
Nem aromás szénhidrogének, carnauba viasz, candelilla viasz, japán viasz, ceramimbi viasz, mikroviasz, méhviasz, sellak viasz.

Biztonsági figyelmeztetések:
Erősen oxidáló anyagokkal reakcióba léphet. 67°C fölé hevítve szóráskor lobbanékony keveréket alkothat.
A kémiai biztonságról szóló, 2000. évi XXV. törvény alkalmazása szempontjából nem minősül veszélyes keveréknek, így biztonsági adatlap kiadása nem szükséges.

 Fontos:
A termékről szóló információkat legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján foglaltuk össze. Ennek ellenére minden felhasználás előtt végezzünk próbakenést egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt. A faanyagok fajtájától és aktuális állapotuktól függően máshogy reagálnak, de a végső bevonat minősége függ a felhordás módjától és a környezet jellemzőitől is.

 PNZ    WEBÁRUHÁZ ITT Csók

 

bannerpnz.gif

 

 info vonal: 30/3305527    

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 48
Heti: 191
Havi: 854
Össz.: 118 763
Oldal: PNZ ANTIKOLÓ VIASZ
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu