PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

PNZ BIENENWACHSBALSAM - Méhviaszbalzsam

 

 

 

Tulajdonságok:
Természetes méhviaszból készült, mézillatú bútorápoló szer selyemfényű fafelületek ápolására. Natúr fafelületek bevonására is alkalmas önálló felületkezelésként. Antisztatikus, portaszító hatású. Megtartja a fa páradiffúziós képességét, így a helyiség klímáját pozitívan befolyásolja. A megszáradt bevonatnak nincs utólagos kipárolgása. Polírozva fényes felületet ad. Könnyen bedolgozható, rövid idő múlva polírozható. A megszáradt bevonat megfelel a DIN 53 160 normának, nyál- és izzadságálló, valamint az EN71-3 szabványnak, gyermekjátékra alkalmazható.. Méreganyagot nem tartalmaz. Színtelen.

 

 

 

Felhasználási terület:
Beltérifafedések, faborítások, polcok, bútorok, parafa- és fa tárgyak kezelésére, antik fatárgyak, bútorok, képkeretek, faragványok védelmére, valamint favédő lazúrok, megfakult lakkok, pácolt és viaszolt felületek ápolására, frissítésére. Alkalmas ezüst, bronz és rézfelületek kezelésére - az oxidáció megelőzésére.
Nedves helyiségekben (pl. fürdőszoba), valamint az erős igénybevételnek kitett felületeken (pl. ajtók, konyhai munkalapok), javasoljuk inkább az ellenállóbb PNZ Holz-Wachs W - Faviasz W, PNZ Hartwachs-Öl - Keményviasz-olaj vagy a PNZ Arbeitsplatten-Öl - Munkalap olaj alkalmazását.

 

 

 

Alkalmazás:
A felület legyen por- és szennyeződésmentes. A viaszt ecsettel vagy nem bolyhosodó kendővel egyenletesen, vékonyan felhordjuk. 15-30 perc múlva a felesleget egy nem bolyhosodó kendővel le kell törölni! 3-4 óra múlva a felület fényesre polírozható. Amennyiben telítettebb felületet kívánunk, egy második réteget is felhordhatunk. A fa nedvességtartalma tartalma ne legyen 20%-nál magasabb. A felhordás és a száradás során a termék, a felület és a környezet hőmérséklete legyen 8°C felett.

 

 

 

Kiadósság:
Átlagosan 1 liter 15 m2 felület egyszeri kezelésére elegendő. A tényleges kiadósság függ a felület csiszoltságától is.

 

 

 

Tisztítás:
Tisztítsa a szerszámokat közvetlenül a használat után lakkbenzinnel.

 

 

 

Összetevők:
Méhviasz, izoalifátok, carnaubaviasz, földviasz, japánviasz, cadelillaviasz, mikroviasz.

 

 

 

Tárolás:
Hűvös, fagymentes helyen. Kereskedelmi forgalomba hozható a gyártástól számított 5 évig. A maradékot töltse kisebb edénybe, és zárja le légmentesen, évekig felhasználható marad.

 

 

 

Biztonsági előírások:
Erősen oxidáló anyagokkal reakcióba léphet. 67°C fölé hevítve szóráskor lobbanékony keveréket alkothat.
A kémiai biztonságról szóló, 2000. évi XXV. törvény alkalmazása szempontjából nem minősül veszélyes keveréknek, így biztonsági adatlap kiadása nem szükséges.

 

 

 

Fontos:
A termékről szóló információkat legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján foglaltuk össze. Ennek ellenére minden felhasználás előtt végezzünk próbakenést egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt. A faanyagok fajtájától és aktuális állapotuktól függően máshogy reagálnak, de a végső bevonat minősége függ a felhordás módjától és a környezet jellemzőitől is.

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 87
Tegnapi: 48
Heti: 227
Havi: 890
Össz.: 118 799
Oldal: PNZ MÉHVIASZ BALZSAM
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu