PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ...

Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, padlóolajozás, viaszolás, WPC, bambusz, parafa, egzotikus fák, antikolás, festékoldás, szú elleni szer, biofesték, gyerekjátékok kezelése , kültéri felületek kezelése.......

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

THERMOHOLZ  szerkezetek ápolására alkalmas olaj  A THERMOHOLZ anyagok  elméletileg nem igénylik a felületkezelést. Már a  A THERMOHOLZ anyagok alkalmazásának kezdeteitől  fogva- különösen hazánkban- igény mutatkozik azonban A THERMOHOLZ anyagok  megszépítő felületkezelésre, mert a A THERMOHOLZ anyagok felülete egy idő után megszürkül. 

A PNZ által kínált  PNZ THERMOHOLZ olaj ezt a szürkülést szünteti meg, természetesen nem véglegesen, időnként újra szükségessé válik a A THERMOHOLZ anyagok felületének esztétikai okból történő újrakezelése.

 

 A THERMOHOLZ imregnálót nem szabad vastagon kenni, és nem érdemes egy alkalommal tőbb réteget felvinni a felületre.

 

   A THERMOHOLZ olaj alkalmazása előtt tisztítsuk meg a felületet a szennyeződésektől és az esetleges szermaradványoktól.

 

     Többszőri PNZ THERMOHOLZ OLAJJAL történő kezelés után szükségessé válhat a egyes helyeken az elöregedett THERMOHOLZ OLAJ és az esetleges szennyeződések eltávolítása. Ezt a feladatot a PNZ THERMOHOLZ tisztítóval oldhatjuk meg.

 

   A THERMOHOLZ alkalmazása terjedőben van, alkalmazási területei bővülnek.

 

 A PNZ egy környezetbarát szert fejlesztett ki,  mely elsősorban a THERMOHOZ termékek rendszeres karbantartására alkalmas, de használhatő egyéb fafelületek kezelésére is.

 

 

 

 

 

 

 

PNZ WPC-Imprägnierung L -

 

 

PNZ THERMOHOLZ-ÖL - Faolaj hőkezelt fára

 

Természetes növényi alapanyagoból készült favédőszer kül- és beltéri, (Thermowood vagy hasonló technológiával) hőkezelt fából készült teraszpadlóra, kerti bútorokra, homlokzatburkolatokra, beltéri bútorokra, padló- és falburkolatokra, vizes helyiségbe is. Nano-finomságú felületimpregnáló szer, melyet kimondottan erre a faanyagra fejlesztettek. Víztaszító, időjárás- és UV-álló, tartós védelmet nyújt a szürkülés ellen is. Vörösfenyő és egzóta felületekre is alkalmas.

 

 

 

 A DIN 53160 szabványnak megfelelően nyál- és izzadtságálló.
Az EN 71-3 szabványnak megfelelően gyermekjátékokra alkalmazható.
Az IBR szerint alkalmazható a bio-építészetben.
A DIN EN 14342 szerint tanúsított, alacsony kibocsátású termék, az ezzel kezelt lépcsők és parketták bevihetők a német piacra.

 

 

bannerpnz.gif

 info vonal: 30/3305527    

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 72
Tegnapi: 48
Heti: 212
Havi: 875
Össz.: 118 784
Oldal: Thermoholz fa olajozása
PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ... - © 2008 - 2018 - pnz.hupont.hu